Tre grunde til, at du skal tage til Sunny Beach

Drømmer du om sol, strand og fest, vil der være et sted, der bliver ved med at dukke op, når du søger på nettet: Sunny Beach. Den lækre sandstrand i Bulgarien er gennem årene blevet en af de mest besøgte strande for europæiske unge, der gerne vil sole sig om dagen og feste om aftenen. Her kommer vi ind på tre grunde til, hvorfor du også bør overveje at tage til Sunny Beach. Artiklen er skrevet i samarbejde med Uptours, der arrangerer rejser til Sunny Beach

Lavt prisniveau 

Selvom der er mange steder, hvor du kan feste og ligge på stranden, er der ikke mange steder, hvor du kan gøre det lige så billigt som Sunny Beach. Bulgarien har nogle meget lavere priser end Danmark. Det betyder, at du ikke behøver at bruge nær så mange penge på at gå i byen. Noget, der ellers kan være dyrt, hvis du gør det i vestlige lande. 

Masser af sol 

Du kan tage til Sunny Beach mellem maj og august, og vejret kommer til at være godt langt det bedste af tiden. Det er varmest i juli og august, hvor temperaturen kommer op på omkring 30 grader. Det giver lækkert badevand, som jo er en af de primære grunde til at tage til en strand. Det er derfor noget helt andet end det noget køligere vand, vi har herhjemme. 

Mange fra Skandinavien

Rejser du til Mallorca, Ibiza eller lignende steder, der er kendte for deres natteliv og strande, vil du ofte støde ind i russere og englændere. Nogle af verdens værste turister. I Sunny Beach kommer mange andre skandinavere, og du kan derfor feste med nordmænd og svenskere. De er ofte langt bedre turister, og det er jo kun sjovt, at I forstår hinanden langt bedre, des mere alkohol I har fået at drikke.