Tidsløst, dansk smykkedesign

Elegante og evigt moderne smykker

Smykkerne fra det danske designbrand Georg Jensen har i mere end 100 år prydet det danske smykkemarked. Det første smykke blev designet tilbage i 1904, og siden har en kærlighed for ædle metaller og tidsløst design præget kollektion efter kollektion. Smykkerne fra Georg Jensen henvender sig til alle, der sætter pris på kvalitet og dansk design, som ikke går af mode. Flere af smykkerne har opnået decideret ikonstatus. Her kan blandt andet nævnes de kendte margueritesmykker, som fortsat er elsket af kvinder i alle aldre. 

Stort udvalg fra samtlige af Georg Jensens smykkekollektioner

Hos Guldsmed Pade forhandles et stort udvalg af Georg Jensen smykker fra alle kollektionerne, der blandt andet tæller Daisy, Mercy og Offspring. Guldsmed Pade er en officiel Georg Jensen forhandler med et udvalg på mere end 400 smykker fra de forskellige kollektioner. På deres webshop kan du gå på opdagelse i alt fra øreringe og armbånd til fingerringe og halskæder. Disse er alle oplagte gaveidéer til store fødselsdage, konfirmationer, studenterfester og lignende, mens de naturligvis også er gode bud på gaver til dig selv, når du skal forkæles lidt ekstra. 

Gode handelsbetingelser

Du kan trygt handle de elegante Georg Jensen smykker hos Guldsmed Pade, der tilbyder fri fragt på alle ordrer samt en 30-dages landsdækkende bytteservice. Alle smykker sendes i originale æsker og i fin indpakning, og skal du bruge smykket inden for ganske kort tid, er der også råd for dette. Hvis du bestiller inden klokken 14 på hverdage, bliver dit smykke nemlig sendt afsted samme dag, og inden længe kan du stå med det i hænderne. Hvis du ønsker at prøve smykket før køb, står medarbejderne i Guldsmed Pade klar til at hjælpe dig i den fysiske butik i Espergærde. 

Du kan se meget mere til det store udvalg af Georg Jensen smykker her.