Sådan planlægger du den første tid med en hund

Når du får en hund, kan du ikke bare regne med, at den passer ind i dit liv fra den første dag. Den kan ikke bare være alene hjemme i flere timer hver dag, lige som den heller ikke vil være renlig, hvis du har anskaffet en hvalp. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at sætte tid af til, at du kan få hunden godt integreret i dit liv, inden du begynder på din almindelige dagligdag igen. 

For at have meget tid til at lære hunden at blive renlig for eksempel er det en god ide, at du sørger for at have fri eller måske få hunden i forbindelse med en ferie. På den måde kan du sætte masser af tid af til hunden. Du bør dog ikke vænne hunden til, at du er hjemme hele tiden, hvis du ikke kommer til at være det. I stedet handler det om, at du gradvis lærer den, at du er væk i længere og længere tid ad gangen. 

Et sted, hvor du kan få rigtig mange gode råd til, hvordan du planlægger den første tid med din hund, er på bloggen voresdyr.dk. De har en stor artikel om alt, hvad du bør overveje i forbindelse med, at du får en hund. Deriblandt er også gode råd til, hvordan du kan planlægge de første tre uger, efter du har fået hunden. 

Ved at have tænkt over, hvordan du vil gøre hunden renlig og måske vænne den til at være alene hjemme, kan du altså få en langt bedre start på dit liv som hundeejer. Det er en rigtig rar følelse, at du kommer godt fra start, og at du har overskud til din nye hund, der godt til tider kan være krævende, selvom den jo selvfølgelig også hurtigt bliver din bedste ven. Læs mere på https://vores-dyr.dk/den-ultimative-tjekliste-foer-koeb-af-hund/ 

No Comments

Leave a Comment