Professionel reparation af emalje i håndvask

Er du i besiddelse af et vel udstyret badeværelse med et rummeligt badekar, og måske også en flot vintage håndvask? Så er du sikkert interesseret i at bevare badeværelsets interiør i bedst mulig stand. Det er synd at skifte det gamle badekar med løvefødder og gesvejsninger ud med et mere moderne et af slagsen – eller med en bruseniche – hvis badekarret er restaureret. Det samme gælder for håndvæske af ældre dato. Badeværelse decor fra en svunden tid kan have sin helt egen charme. Det er blot sjældent at den medfølgende patina er direkte klædelig.

Hvordan repareres skader på emalje i håndvask og badekar?

Når emaljen bliver slidt i badekar og håndvask vil den få tendens til at danne misfarvninger, ridser og skrammer. Kalk og okker fra vandrørene vil hurtigt kunne aflejre sig i den slidte emalje, hvilket tydeligst ses rundt om afløb, armaturer og rør.

De grimme gulligt brune plamager er umulige at fjerne uanset hvor hårdt du end skrubber med skurecreme når først de sidder fast. Og de mange ridser, revner og skrammer gør heller ikke badekar eller håndvask hverken mere hygiejniske eller appetitlige at se på.

Den eneste måde hvorpå du kan genskabe vaskens eller karrets skinnende blanke inderside er ved hjælp af en reemaljering. Ved en reemaljering påføres ny emalje efter at den gamle er blevet slebet bort. En reemaljering er en langt billigere og mindre tidskrævende procedure end udskiftning af håndvask eller badekar. Og så kan du bevare dit badeværelse intakt med dets oprindelige stil og charme.

Hvem kan hjælpe mig med reemaljering af håndvask og badekar?

Den danske virksomhed Ny Emalje har specialiseret sig i reemaljering af såvel badekar som af håndvaske og spa bade. En reemaljering tager kun få timer – og efter et døgns tid er din håndvask eller dit badekar klar til brug igen. Læs mere på https://www.ny-emalje.dk/hvordan-reparerer-man-emalje/ 

No Comments

Leave a Comment