Med Sonderupgaard Gods som din lokation bliver dit bryllup en magisk dag

18 juni 2022
Kamilla Sonne

advertorial

De fleste drømmer om et magisk bryllup og en uforglemmelig dag. Fejringen af kærligheden skal være noget helt særligt, hvor både familie og venner skal være samlet om en i de smukkeste omgivelser.

Hvis man går efter en særlig stemning, der kombinerer det historiske med det moderne, så skal man vælge Sonderupgaard Gods. Det skaber nemlig de helt rette rammer om en begivenhed og en vielse, som du aldrig vil glemme.

Det er især tilfældet, fordi der er så mange muligheder med de forskellige lokaler på Sonderupgaard Gods. Hvad enten du ønsker dig en mindre og intim fest, eller du vil have en kæmpestor fejring, så vil godset med garanti skabe unikke rammer om en festlig dag og aften, som aldrig vil blive glemt.

Sonnerupgaard Gods

Hold din fest på godset

Det giver en både magisk og aristokratisk stemning, når man holder sit bryllup på Sonderupgaard Gods. Det ligger i smukke og idylliske omgivelser på Sjælland, omgivet af smuk natur, der giver rig mulighed for at få taget flotte billeder.

Som nævnt findes der forskellige lokaler på Sonderupgaard Gods, så I kan vælge netop den lokation, der føles mest rigtig for jer. Det er selvfølgelig også helt afhængigt af antallet af gæster.

Samtidig gør det, at du holder din fest på Sonderupgaard Gods, at du har mulighed for at tilbyde overnatning til samtlige gæster. Det gør noget helt særligt ved festen, da den så ikke behøver slutte før den tidlige morgen.

Planlæg din fest på Sonderupgaard Gods

At planlægge sit bryllup kan være en stor opgave. Heldigvis har folkene på Sonderupgaard Gods stor erfaring med netop dette, og de hjælper dig gerne med at arrangere alt fra A til Å.

På den måde kan du slappe af og være forvisset om, at alt fra pynt og mad til fest og musik er sørget for.

Flere Nyheder