Hundeinternat? Hvorfor købe hund herfra?

Det er altid en stor beslutning at anskaffe sig en hund. Hvor man skal købe hunden, er især et svært valg. Det er muligt at købe hunde hos private, fra kenneler eller på et hundeinternat. 

Hvor kommer en hund på hundeinternat?

Ikke alle hundeejere magter opgaven. Det kan komme bag på mange, hvor meget tid en hund kræver. Andre gange kan det også være økonomien, der kommer i vejen. Det er nemlig ikke billigt at holde hund. Til tider kommer der børn i familien og ikke alle hunde kan sammen med de små. Desværre sker det også, at hunde ikke bliver behandlet ordentligt af deres ejere. De bliver reddet fra de dårlige vilkår og ender på et hundeinternat. 

Hvorfor skal du overveje at købe en hund fra internatet?

Mange vil gerne have en hund fra den er hvalp. Men der er faktisk også fordele ved at købe en lidt ældre hund fra et hundeinternat. Nogle af grundene er:

– At du støtter en god sag og redder hunden fra eventuelt at blive aflivet.

– At du giver en ny chance til en hund, der er blevet afleveret på internat af tidligere ejere eller som er blevet reddet fra dårlige ejere.

– At hunden ofte allerede har fået nogen træning, og du derfor ikke skal lære den alt. 

Ulemper kan dog også være, at hunden har haft det dårligt ved en tidligere ejer. Den kan derfor have problemer med psyken og have svært ved at stole på nye mennesker. Nogle gange er den heller ikke trænet ordentligt. Det skal du tænke over, da det kan være svært at få voksne hunde ind i nye vaner end med hvalpe. 

Hvor finder du mere information om hundeinternater?

Vil du vide mere om at købe hund fra et internat? Læs meget mere om fordelene og ulemperne her. 

No Comments

Leave a Comment