Haveservice – Vedligeholdelse er altid en god investering

29 november 2021
Athene Eriksen

advertorial

Haveservice – Så er du klar til foråret 

I Danmark, med vores mange smukke og varierende årstider, bringer disse hver sine glæder og udfordringer. De kolde måneder igennem efterår og vinter, kan nemlig med sne, regn og slud, sætte deres præg, på den ydre tilstand af vores hus og udendørs arealer.

Derfor er det en god idé at sørge for at disse bliver jævnligt vedligeholdt, for at opretholde deres originale stand. Nogle af de udfordringer som mange møder, er blandt andet fliser og sten indgroet med snavs og mos, lignende typer af plantevækst på tagsten, alger som danner sig grundet det regnfyldte vejr. 

Hvilke konsekvenser kan det have, at lade arealerne gro til? 

Konsekvenserne af dette, kan vise sig i flere forskellige former. Dette kan være med til at gøre grunden i din indkørsel, på din terrasse eller siddepladser mere ujævn, da jorden under disse, vil modtage de samme vejrmæssige forskelle.

Dette er naturligvis meget upraktisk, da eksempelvis en indkørsel bliver benyttet på daglig basis. Også dit tag bør du være opmærksom på, da dette kan være yderst afgørende, for den vedvarende holdbarhed. Mos gror sig ind i tagstenene, hvilket efterlader fordybninger, som samler vand og frost. Frosten kan skabe flækker og revner i disse, hvilket over tid vil resultere i, at disse går i stykker og at dit tag vil blive mindre sikkert og vandtæt.

image

Hvad koster det at få rengjort min indkørsel, terrasse eller tag? 

Priserne på dette varierer, blandt andet målt på de m2, som du har i din bolig. Du kan dog vide dig sikker på, at det vil være en yderst økonomisk investering, kontra udskiftning af fliser eller tagsten.

Modtag et skræddersyet tilbud på rengøring af indkørsel. Tag handling og kontakt din professionelle havemand i dag og få en specielt tilpasset kundeservice, til netop dit behov.

Flere Nyheder