Håndspritdispensere til enhver lejlighed!

I denne tid med corona er håndsprit blevet vigtigere end nogensinde før. Vi bruger det i hjemmet, på arbejdet, i offentligt transport, i butikker og mange andre steder. Hvis du driver en virksomhed eller butik, hvor der kommer kunder ind, er det vigtigt, at håndspritten er let tilgængelig og synlig overfor dine kunder. Hvordan sørger du for det? Håndspritdispensere er svaret.

Håndspritdispensere fungerer overalt 

Håndsprit er blevet et af de mest brugte værnemidler under coronakrisen. Det har lige såvel også været brugt meget i sundhedssektoren inden krisen. Men hvordan sørger du effektivt for, at andre omkring dig benytter sig af håndspritten?

En dispenser til håndsprit er svaret på alle dine spørgsmål om hygiejne og corona. Men hvor kan du egentligt bruge dem?

– Væghængt håndspritdispenser – er ideel til brug på badeværelse, i køkken eller andre steder i en institution eller på et kontor. 

– Håndspritdispenser på stander – fungerer godt i butikker, andre indgange, på kontoret eller i venteværelser. 

Hvor kan du købe håndspritdispensere?

Hvor kan man købe sig en god håndspritdispenser af god kvalitet? Det kan man hos Håndspritdispenere.dk – her finder du et stort udvalg af kvalitetsdispensere af tysk kvalitet.

Webshoppen byder på flere forskellige modeller, som alle opfylder dine behov og krav. Både de væghængte og stående modeller er udstyret med en plastikbeholder. Denne sidder under selve spritbeholderen. Den er egnet til at opsamle overskydende håndsprit. Så det ikke ender på gulvet eller bordet under dispenseren.

Vil du have en rigtig smart dispenser? Så finder du også en smart model, der har et plastikhåndtag, som trykker ned på selve spritbeholderen. Eller hvad med en bordholder til håndspritten? Denne kan placeres rundt på bordene i en kantine eller et andet større lokale. 

Vil du være sikker på, at kunder eller ansatte ser dispenseren? Så forhandler webshoppen også en stander med en smart informationstavle. 

Se hele udvalget af håndspritdispensere her: https://haandspritdispensere.dk/

No Comments

Leave a Comment