Giv dit badeværelse en mini-makeover

Giv dit badeværelse en mini-makeover

Alle ved at det koster rigtigt mange penge at lave et nyt badeværelse. Men nogle gange trænger man til noget helt nyt, selvom budgettet er stramt. Der er mange ting man kan gøre for næsten ingen penge. Her er tre idéer:

Få et nyt badeforhæng

Kast det gullige og nogle gange lidt mugne badeforhæng væk. Kom straks igang, gør det nu. Og få dig et dejlig skinnende nyt badeforhæng. Se udvalget af badeforhæng, hvert eneste er så smukt og unikt som det næste (det er svært at finde en favorit). Badeforhæng fylder meget, i dit badeværelse, men koster meget lidt.

Du kan vælge et simpelt et med striber, eller hvis du er en barnlig sjæl, kan du vælge noget der passer til den stil eller hvad med et i mange sprælske farver.

Planter kan gøre hele forskellen

En anden nem, overkommelig måde at opveje stilfaktoren i dit badeværelse på, er med planter. Kan du nogensinde kan have nok planter? Det er svært at svare på og afhænger af din stil, men bare det at tilføje et par planter på dine hylder eller hænge et par i kurve, kunne være lige præcis det dit badeværelse har brug for, så du føler at du har fået dig et helt nyt rum.

Top tip: Hvis dit badeværelse ikke har vinduer, bør du overveje falske planter.

Lav et lille galleri

Hvordan ville style din stue eller soveværelse? Gør det samme på badeværelset og giv det på den måde et fedt nyt look. Det kan du gøre ved at hænge en masse billeder op – lav et lille galleri – og du behøver ikke engang at bruge nye billeder for at få det til at se godt ud; genbrug blot billeder, du ikke bruger eller vil skifte ud fra andre værelser.

Der skal ikke meget til for at få et nyt look i dit ellers kedelige badeværelse.