Få et ungdommeligt smil med Invisalign

Mange af os oplever at de tænder, som ellers sad så flot på rad og række i vore yngre dage, pludselig er skæve og uregelmæssige. Dette er der intet unaturligt ved. Tænderne flytter sig hele livet igennem – og selv om du måske havde bøjle på da du var barn er det ingen garanti for at dit tandsæt ikke siden hen vil blive skævt.

Til gengæld vil du uden problemer kunne rette det skæve smil ind på plads igen. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre som voksen at gennemgå et effektivt tand regulerings forløb. Og kvier du dig ved tanken om de uelegante ”togskinner” som du måtte trækkes med som barn kan du i stedet vælge en tandretning med Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er også kendt som ”den usynlige tandbøjle” og består i al sin enkelthed af tynde transparente tandskinner som er særligt tilpasset dit tandsæt. Når du er iført din Invisalign bøjle er der ingen der kan se at du er i færd med at få rettet tænder. De lette skinner sidder nemlig ganske tæt til dine tænder og skiftes ud hver fjortende dag inden de bliver alt for matte og slidte.

Når du skifter din Invisalign skinne vil du tydeligt kunne mærke at den nye skinne er strammere end den foregående. Dette skyldes ikke at den gamle skinne var blevet slidt og løs, men at dine tænder har rykket sig. Således kan du ved hjælp af Invisalign skinner gradvist rykke tænderne på plads, og dermed genvinde dit smukke og regelmæssige tandsæt.

Hvor kan jeg få rettet tænder ved hjælp af Invisalign?

Hvis du synes at de usynlige tandbøjler fra Invisalign kunne være interessante for dig kan du kontakte tand klinikken You Smile I Smile for en indledende konsultation. Læs mere om Invisalign på klinikkens hjemmeside https://yousmileismile.dk/ 

No Comments

Leave a Comment