Få den optimale parkeringsservice over alt i Danmark

Parkeringspladser er svære at få fat på – især i de større byer. Der er kommet flere og flere biler på vejene hvilket gør at pladsen ofte kan være trang. Mange byer har tilmed indført betalings zoner, således at det efterhånden er en dyr fornøjelse at tage bilen med sig når man har ærinder inde i byen.

Mange bilister ser deres snit til at parkere bilen på private parkeringspladser hvor de de kommunale parkeringsregler ikke gælder. Og dette er som regel til stor gene for de som enten bor eller arbejder i bygningen, som derfor selv må køre rundt og lede efter en parkeringsplads for at kunne komme på job eller hjem til deres bolig.

Hvor kan jeg få hjælp til parkeringskontrol på min ejendom?

Er du således ved at være godt gammeldags træt af uvedkommende og hensynsløs parkering kan du med fordel kontakte det danske parkeringsfirma UnoPark.

UnoPark hjælper gerne med alle former for parkeringsservice tilrettet private parkeringspladser, eksempelvis i tilknytning til kontor eller beboelses ejendomme. Når du vælger at overlade parkeringsservice til UnoPark kan du være sikker på at få en på en og samme tid personlig og professionel service. UnoPark sætter en stor ære i den gode kundepleje og vil derfor sørge for at skræddersy netop din parkeringsløsning så den tilgodeser dine brugere, kunder, medarbejdere eller gæster.

Med UnoPark får du adgang til et smart digitalt system som du kan bruge i forbindelse med registrering af faste brugere – for eksempel ejendommens beboere eller medarbejderne i din kontorbygning – samt udstedelse af midlertidige parkeringstilladelser, for eksempel i forbindelse med gæsteparkering. Du kan tilgå systemet med din pc eller via den tilhørende app som kan installeres på såvel smartphone som tablet. På den måde har du smart og mobil tilgang til din parkerings løsning uanset hvor du befinder dig.

Du kan kontakte UnoPark via hjemmesiden https://unopark.dk/ 

No Comments

Leave a Comment