Billig og nem reparation af iPhone 11 skærm

16 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du en iPhone 11, og er du stadig glad for telefonen selv om den har et par år på bagen? Så er der ingen grund til at købe en ny én af slagsen – i hvert fald ikke hvis den fungerer fint.

Hvad gør jeg hvis frontglasset på min telefon går i stykker?

Der kan desværre ske det at frontglasset på din iPhone smadrer hvis du taber den på gulvet. Det flotte display er ikke alene smukt at se på. Det udgør også din eneste adgang til telefonens smart funktioner og features.

Det betyder at din iPhone er så godt som ubrugelig hvis hele skærmen splintres. Det er desværre både dyrt og tidskrævende at få den repareret på et autoriseret værksted. Og derfor bør du overveje selv at foretage reparationen.

iphone 11 skærm

Kan jeg selv udskifte min iPhone 11 skærm

Ja – det kan godt lade sig gøre selv at reparere en defekt skærm til en iPhone 11. Det er blot et spørgsmål om at have de rette remedier til rådighed.

Du skal bruge særligt værktøj, og så selvfølgelig et frontglas som passer til den pågældende iPhone model. Begge dele kan købes online hos Phone-Parts.dk.

Phone-Parts.dk er leveringsdygtig i såkaldte reparations kits til diverse smartphones, og her kan du også finde alt hvad du skal bruge i forbindelse med udskiftning af iPhone 11 skærm. Det er langt billigere selv at reparere sin telefon i stedet for at sende den på værksted. Og så slipper du samtidig for at skulle vente mange dage på at få din iPhone igen.

Når du køber dit iPhone reparations kit hos Phone-Parts.dk følger der selvfølgelig en udførlig vejledning med. På den måde kan du selv udskifte frontglasset på din iPhone 11 skærm – hurtigt og nemt.

Du kan læse mere, og bestille alt hvad du skal bruge til iPhone reparation, på Phone-Parts.dk.

Flere Nyheder