Bestil firmajulegaver online i god tid

Skal medarbejdere, kunder, leverandører eller andre for din virksomhed relevante interessenter begaves i anledning af julen? Så er det nu du skal gå i gang med at overveje firmajulegaver.

Det er altid en rigtig god idé at bestille virksomhedens firmajulegaver i god tid således at man er sikker på at få de julegaver man ønsker sig, i det antal der er nødvendigt. Og så kan du gå december i møde med ro i maven. Der er nemlig nok at se til i netop den måned, med årsluk, julefrokoster, juletræsfester, diverse receptioner og hvad der ellers hidrører fra afslutningen på et år.

Find de perfekte firmajulegaver online

Hvis antallet af firmajulegaver som skal uddeles udgør en vis størrelse er det ikke sandsynligt at du selv har hverken tid til – eller mulighed for – selv at gå ud og håndplukke hver enkelt gave i fysiske butikker. Derfor er det en kæmpe fordel at du har mulighed for at bestille lækre og smagfulde firmajulegaver online.

Når du skal vælge julegaver til dine medarbejdere er det vigtigt at du holder dig det forhold for øje, at prisen en firmajulegaver ikke må overstige et vist beløb. Du kan nemlig risikere at sætte medarbejderen i en prekær situation idet han eller hun vil kunne risikere at skulle betale skat af julegavens værdi.

Hvis du således holder dig til at købe firmajulegaver gennem en virksomhed som er specialiseret heri – for eksempel Julefabrikken – er du sikker på at dine firmajulegaver overholder de økonomiske krav. Hos Julefabrikken finder du alle typer julegaver, fra lækre gavekurve med lakrids, vin, chokolade og delikatesser og til designer interiør som for eksempel Södahl sengesæt, Georg Jensen vægure, Fiskars knivsæt, Royal Copenhagen porcelæn og meget mere.

Det er nemt og overskueligt at bestille firmajulegaver online hos Julefabrikken – klik ind på julefabrikken.dk og se det store udvalg!

No Comments

Leave a Comment