3 nemme madidéer du kan tage med på farten

08 marts 2022
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du har travlt, men gerne vil have lidt mad med på farten, så findes der mange gode muligheder for det. Det vigtigste, når du skal have mad med på farten, er at det er nemt at spise, uden at det sviner for meget.

Hvis du godt kunne bruge lidt inspiration til, hvad for noget mad du kan have med på farten, så giver vi dig tre gode madidéer her. Hvis du vil vide mere, så kan du læse med herunder. 

sandwich

Sandwich

En lækker sandwich kan du altid have med på farten. Du kan putte lige hvad du vil i din sandwich. Køb derfor en masse lækre ingredienser ind, som du kan lide. Køb også noget lækkert brød til din sandwich. Du kan for eksempel putte noget salat, ost og en lækker dressing i din sandwich, og så har du en lækker madpakke, som du kan hive op af tasken, når du bliver sulten.

Smoothie

Hvis du er mere til noget at drikke, så kan du lave en lækker smoothie, som du kan blive mæt af. Her kan du også vælge en masse lækre frugter og grøntsager, så du kan få en masse næring i en nem smoothie. Du kan for eksempel blende en banan, noget havregryn og lidt mælk, og så har du den perfekte morgenmadssmoothie til de travle morgener, så du ikke behøver at tænke på at få morgenmad, inden du smutter ud ad døren. 

Frugt

Hvis du blot skal have nogle lækre forfriskninger, så kan du tage frugt med på farten. Du kan skære en masse forskellige frugter ud og putte dem i en lille madkasse, som du kan have i tasken. Her kan du også bare vælge en masse forskelligt, som du kan lide. Dermed har du nogle sunde snacks, til når den lille sult trænger sig på. 

Flere Nyheder